Staatsie uitvaartverzorging

van de begrafenisondernemer

Beste mevrouw, meneer
Het is een voorrecht om met u in contact te komen middels deze website.

Bent u opzoek naar een uitvaartverzorger die gevestigd is in Dordrecht omdat u nu, of in de nabije toekomst te maken zult hebben met een overlijden van een dierbaar persoon.

Mijn naam is Rob van Bodegom

Staatsie uitvaartverzorging

...

In deze tijd waarin families vaak een andere invulling willen geven aan de uitvaart "het leven willen vieren" wat mogelijk is, wij proberen met een klassieke touch de waardigheid te behouden zodat jong en oud zich hierin kunnen vinden.

Een uitvaart die aansluit op het leven Met persoonlijke benadering voor u en uw genodigden en met wederzijdse vertrouwen, bespreken wij bij u aan tafel hoe wij de begrafenis of crematie gaan vorm geven In kleine of besloten kring of wat algemener. Tevens verzorgen wij achter de schermen alle formaliteiten die nodig zijn zoals: aangifte bij de gemeente, aanvraag crematie of begrafenis op de Essenhof, transport van uw dierbare naar het mortuarium, laatste verzorging, kaarten, verzekeringen, uitvaartdienst, etc etc.

Nu in de tijd van de corona is het ook mogelijk om voor de mensen die u graag erbij had willen uitnodigen maar niet kunnen of niet mogen om de dienst in de Biesbosch aula via internet te laten volgen Ook in het buitenland en een opname behoord tot de mogelijkheden.
Hoe laat u ook bel ik kom gelijk naar u toe voor de eerste zorg, zowel in Dordrecht als in Zwijndrecht.
24 uur bereikbaar is nu, maar ook in de avond,'s nachts en in het weekend.
 

Dag en nacht bereikbaar

T. (078) 639 91 27 - M. (06) 483 100 32
Staatsie uitvaartverzorging
Staatsie uitvaartverzorging
top